''Затрпани вестима о несрећама постали смо слепи, глуви и тупи за малецне нежности'' су речи којима наш глумац Драган Николић почиње сваку епизоду серијала ''Нешто лепо''.
У том духу, желимо да поделимо један обичан, а веома леп догађај у нашој школи од 29.децембра 2022.године.

Поводом писменог задатка из српског језика, којим су ученици II/2 нашу наставницу Јелицу Милићевић и насмејали, али и ганули, расплакали, наставница је одлучила да ученике обрадује најлепшим домаћим, мирисним и слатким и сланим кифлицама. Вероватно ученици нису ни схватили њено обећање озбиљно, али када их је наставница следеће недеље донела, били су пријатно изненађени. И све кифлице су нестале за тили час! Нико није слутио да ће о тим кифлицама деца причати и кући. Тако су родитељи, нарочито мајке ученика II/2, заједно са својом децом одлучиле да изненаде наставницу Јелицу.

Последњег часа српског језика у првом полугодишту, деца су од куће донела разне слатке и слане ђаконије и сачекали наставницу. У свему им је помогла и њихова разредна Вида Марковић. Атмосферу нисмо у могућности да пренесемо, али је по први пут наставница Јелица остала без текста!

nestolepo 600x450