Сваке године у априлу, ученици трећег разреда образовног профила машински техничар за компјутерско конструисање, посећују Факултет инжењерских наука у Крагујевцу, ради извођења вежби из хидраулике и пнеуматике.

Такмичење је одржано 4, 5 и 6. априла 2019. у Новом Пазару. Учествовало је 12 школа са по два представника, а нашу школу су представљале ученице одељења III-4 Антић Невена и Христивојевић Верица.

И ове године наша школа је у оквиру Еко-школе, обележила 31. јануар Светски дан без дуванског дима. Ученици II-1 одељења Вељко и Јована Ресавац су направили прелеп пано и ППТ презентацију.

Урадили смо и једну малу анкету са ученицима II-1 и I-2 одељења.

Дана 17.01.2019. у оквиру пројекта ЕКО-ШКОЛА ученици II-1 су на часу географије израдом презентације и паноа показали повезаност индустрије и животне средине.

Поткатегорије

0101

Програмирање

Овај предмет се учи у другој, трећој и четвртој години образовног профила Електротехничар рачунара.

Општи циљ предмета је оспособљавање ученика за програмирање основних и напредних алгоритамских корака на вишем програмском језику (учи се програмски језик C) и писање програма различитих нивоа сложености, коришћењем савремених софтверских алата и окружења за развој апликација.

Подручја рада

Техничка школа ''Никола Тесла'' у Великој Плани, верификована је за образовање ученика у образовним профилима из подручја рада:

  • Машинство и обрада метала
  • Електротехника
  • Личне услуге

 

pinupboard

На овом месту биће приказивана сва обавештења везана за нашу школу