Општа обавештења

Први уписни круг: 09. и 10. јула 2020. године од 08 - 15h

Други уписни круг: 13. јула од 08 - 15h

Начин уписа:

1. Непосредно у школи, када се подносе следећа документа:

  • Попуњена пријава за упис (у школи добијате образац)
  • Уверење о положеном завршном испиту
  • Сведочанство о завршеној основној школи
  • Уверење о испуњавању здравствених услова (лекарско уверење за образовни профил који се уписује – издаје га изабрани лекар)

Упис ће се вршити у кабинетима у другој згради (зграда гимназије). Уђите на главни улаз, ходник десно поред степеништа, трећа, четврта и пета врата. Важно: Због Ваше и наше безбедности, обавезно је ношење заштитних маски и рукавица.

2. Могућ је и еУпис на порталу еУправе када се документа за упис повлаче из базе података, у складу прописима о заштити података о личности.

Због стреса проузрокованог вирусом корона, почела је са радом СОС линија путем које ученици, родитељи и просветни радници могу да се обрате психолозима и педагозима, као и обученим саветницима.

Поштовани ученици и наставници,

за потребе објављивања садржаја везаних за одвијање наставе у ванредним условима, увели смо нови део нашег сајта који ће се само тиме бавити.

Можете да га пронађете у менију Настава -> Настава на даљину (ванредно стање) или ОВДЕ

С поштовањем,

Југослав Старчевић, наставник програмирања

web администратор школског сајта

Преносимо обавештење/упутство које смо добили од министарства.

Обавештење за родитеље - настава на даљину

 

У складу са препоруком Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а у циљу превенције ширења евентуалне инфекције вирусом COVID-19 апелујемо на све ученике и запослене да се придржавају следећих здравствених препорука:

Поштовани родитељи, у следећим терминима ОТВОРЕНИХ ВРАТА можете доћи и са одељењским старешином или наставником разговарати о свом детету, постигнућима, понашању...

У свакој организацији, да би она нормално функционисала, потребно је да се знају и поштују одређена правила понашања. Тако је и у нашој школи. Молимо све ученике и запослене да правила прочитају и да их се придржавају, како би школа функционисала а сви ми у њој били безбедни и успешни у свом раду.