Општа обавештења

Због стреса проузрокованог вирусом корона, почела је са радом СОС линија путем које ученици, родитељи и просветни радници могу да се обрате психолозима и педагозима, као и обученим саветницима.

Поштовани ученици и наставници,

за потребе објављивања садржаја везаних за одвијање наставе у ванредним условима, увели смо нови део нашег сајта који ће се само тиме бавити.

Можете да га пронађете у менију Настава -> Настава на даљину (ванредно стање) или ОВДЕ

С поштовањем,

Југослав Старчевић, наставник програмирања

web администратор школског сајта

У складу са препоруком Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а у циљу превенције ширења евентуалне инфекције вирусом COVID-19 апелујемо на све ученике и запослене да се придржавају следећих здравствених препорука:

Поштовани родитељи, у следећим терминима ОТВОРЕНИХ ВРАТА можете доћи и са одељењским старешином или наставником разговарати о свом детету, постигнућима, понашању...

У свакој организацији, да би она нормално функционисала, потребно је да се знају и поштују одређена правила понашања. Тако је и у нашој школи. Молимо све ученике и запослене да правила прочитају и да их се придржавају, како би школа функционисала а сви ми у њој били безбедни и успешни у свом раду.