Оцена корисника:  1 / 5

Звезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Предмети Компјутерска графика, Моделирање машинских елемената и конструкција
Степен стручне спреме VII
Звање Дипломирани машински инжењер
Факултет/школа Машински факултет, Крагујевац

 

vesnaristic