Оцена корисника:  2 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Предмет Биологија
Степен стручне спреме VII
Звање Дипломирани биолог
Факултет/школа Природно-математички факултет, Крагујевац

 

jelenasimic